Opgericht in 1995, al meer dan 22 jaar een vertrouwd gezicht in Ede.

 

Welkom bij Eetkamer De Heksenketel, het vleesrestaurant van Piet, Carmen en Bilitis van der Steen.

 

Na bijna 20 jaar gevestigd te zijn op het Museumplein, werden wij juni 2015 helaas getroffen door een felle brand. Sinds 3 februari 2016 zijn wij feestelijk heropend in een nieuw pand met  aan de Nieuwe Stationsstraat 4. Dit is direct om de hoek van de oude locatie. Hier serveren nog steeds onze bekende gerechten!

 

Wij zijn inmiddels een begrip in de regio waarbij we met de spareribs in diverse marinades (van gewoon tot superduivels) een behoorlijke reputatie hebben opgebouwd; volgens veel gasten van het eerste uur de beste in de regio. Wij serveren, op de lavagrill bereid, het beste Amerikaanse en Australische kwaliteitsvlees van graangevoerde runderen van onze leverancier Nice to Meat.

Naast onze vele vleesgerechten serveren wij overigens ook enkele heerlijke vis- en vegetarische gerechten.

 

De smaakbeleving staat bij ons hoog in het vaandel. Dat bereiken we met de beste ingrediënten en een culinaire nieuwsgierigheid naar allerlei internationale keukens. Zo kan je er naast 'gewone' Hollandse invloeden ook Italiaanse invloeden tegenkomen, maar ook Aziatische. De bekende Cajun-keuken heeft eveneens een vast plaatsje veroverd op de menukaart en nog steeds zijn de vele huisgemaakte gerechten en sauzen een belangrijke basis.

Laat u verrassen, u vindt bij ons een wereld aan smaken: van lekker Hollands tot Oosters pittig!